4 redenen om een tuinhuisje in de tuin te nemen

Gooi je het roer om en wil je schrijver worden? Ben je het zat dat de tuin altijd vol gereedschap of speelgoed ligt? Of zoek je gewoon de rust van de natuur? Een tuinhuisje kan dan wel eens het antwoord zijn! Vier redenen om een houten tuinhuisje te nemen:

  • Geeft inspiratie;
  • Een opgeruimde tuin;
  • Geeft rust;
  • Je bent dichter bij de natuur;

Reden 1: Inspiratie opdoen in een romantisch tuinhuisje

Je hebt ze vast wel eens gezien: die films die gaan over teruggetrokken, illustere, literaire schrijvers. Altijd aan het werk op hun werkplek, dat zich bevindt in het tuinhuisje achterin de tuin. Teruggetrokken van de rest van de wereld, in hun eigen vertrouwde tuinhuisje schrijven deze schrijvers de ene boeiende roman na de andere. Zoek jij ook een inspiratievolle plek om aan je novels te werken of om aan een andere creatief project te werken? In een tuinhuisje met veranda heb je zeker niet zo snel last van een writersblock.

normal_01normal_01normal_25

Reden 2: Tuinhuisje en berging: een opgeruimde tuin!

Ligt de tuin altijd vol met speelgoed van de kinderen, zoals de step, driewieler of verzameling buitenspelletjes? Of doet de tuin dienst als stalling van de vouwwagen of caravan? Onze tuinhuisjes kunnen zo groot en zo klein gemaakt worden als dat jij zou willen. Naast ons vaste aanbod behoort maatwerk tuinhuisjes of garages ook tot onze mogelijkheden. Het is dus mogelijk om een groter tuinhuisje te maken waarin opbergfuncties verwerkt zijn, maar die ook dienst kan doen als tuinhuisje om in te zitten. Niks is ons te gek!

Reden 3 en 4: De drukte uit, de natuur in, het tuinhuisje in

Valt iedereen je lastig of is elke kamer in het huis bezet? Claim dan je eigen plekje in de tuin, in je eigen tuinhuisje. Terwijl jij heerlijk geniet in het tuinhuisje van de rust, ruimte en frisse lucht, zit iedereen binnen in huis. Daar heb je dan in ieder geval geen last van.

Mis jij, na het lezen van dit bericht ook een tuinhuisje in de tuin? Bekijk hier ons volledige aanbod tuinhuisjes of neem contact met ons op voor maatwerk opties. Wij zorgen voor een tuinhuisje naar wens, zodat jij de droom voor schrijver niet op hoeft te geven, eindelijk een opgeruimde tuin hebt of kunt genieten van de rust en de ruimte die een tuinhuisje kunt bieden!