vakantie-verlengen-achtertuin

Uw vakantie verlengen in uw achtertuin

Kijkt u er heel erg naar uit om even weg te gaan of bent u alweer lekker thuis na een ontspannen vakantie? Het gevoel van er even tussenuit zijn zorgt voor rust, plezier en meer tijd voor elkaar. Om dit geluksgevoel te ervaren hoeft u niet eens een (verre) reis te maken naar een zonnig of winters oord. Met een houten tuinhuis of buitenverblijf kunt u uw vakantie namelijk extra verlengen. Kortom: ga op vakantie in uw eigen tuin!

Heerlijke zomeravonden

Heerlijke en relaxende zomeravonden waarin u eindeloos kunt genieten van het mooie weer is typerend voor een geslaagde vakantie. Wat zou het mooi zijn om dat gevoel ook thuis te kunnen beleven dan wel behouden. Met een houten buitenverblijf of tuinhuis van Houtbouw Hiemstra Twijzel B.V. creëert u een plek waar u dit gevoel langer kan vasthouden en dat in uw eigen achtertuin. Ook in Nederland is het in de zomermaanden mogelijk om in de avonduren langer van het buitenleven te genieten.

Houtenconstructie luxe inrichten

Een buitenverblijf of tuinhuis zijn vrijstaande houtenconstructies die zowel een moderne, landelijke of klassieke uitstraling kunnen krijgen. Beide bouwwerken kunnen naar uw wensen en inzichten worden ingericht, bijvoorbeeld met een luxe buitenkeuken of loungehoek. Met een gezellige openhaard of houtkachel kunt u nog langer genieten van mooie zomer- en winteravonden.

Het vakantiegevoel creëren in de achtertuin

In een houtenconstructie kunt u zich even terugtrekken na een dag vol bezigheden. Organiseer samen met familie en/of vrienden een heerlijke barbecue, geniet van de ondergaande zon of de achtertuin vanuit een loungeset.

Ontdek de mogelijkheden van uw tuin

Bent u al in de stemming gekomen na het lezen van deze blog? Kom bij ons inspiratie opdoen in onze outdoor showroom in het Friese Twijzel. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. Wij adviseren u graag uitgebreid over de diverse mogelijkheden van het laten ontwikkelen en bouwen van tuinhuizen, buitenverblijven, bergingen en meer. Dit doen wij al meer dan 50 jaar!