houtbouw-hiemstra-blog-opbergruimte

Een houten berging voor meer werk-, hobby- of opbergruimte

Kom je ruimte tekort om al jouw spullen of gereedschap op te kunnen bergen? Of heb je weleens aan een houten berging gedacht? Houten bergingen creëren namelijk net dat beetje extra opbergruimte voor al jouw spullen zoals tuingereedschap, fietsen en tuinmeubelen in de winter. In onze nieuwste blog vertellen wij meer over het plaatsen van een houten berging op maat.

Beperkte opbergruimte in de tuin?

Hoe groot of hoe klein jouw tuin ook is, een houten berging kom altijd goed van pas. Een berging biedt vaak een oplossing wanneer je ruimtegebrek hebt. De meeste mensen gebruiken dan ook een berging om hun spullen op te bergen. Tegenwoordig wordt een houten berging, garage of schuur steeds vaker gebruikt als extra werk- of hobbyruimte. Creatievelingen kunnen lekker bezig gaan met het uitvoeren van hun hobby in deze extra ruimte.

Houten berging met overkapping

Een berging met overkapping is de perfecte combinatie van praktisch en sfeervol. Door het plaatsen van een overkapping zorg je ervoor dat je het gehele jaar door kunt blijven genieten van de buitenlucht. In de zomermaanden kan je heerlijk in de schaduw zitten en in het voor- en najaar kan je juist in de avond langer buiten zitten.

Houten bergingen op maat

De mogelijkheden wat betreft onze bergingen zijn enorm: de meeste bergingen zijn meestal maatwerk. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van een houten berging die perfect past op de plek die je voor ogen had. Samen met jou ontwikkelen en maken wij een houten berging op maat en aangepast aan de hand van jou wensen en eisen.

Specialist in houten bergingen en maatwerk

Een houten berging van Houtbouw Hiemstra Twijzel B.V. is niet alleen functioneel, maar geeft jouw tuin ook een warme en sfeervolle uitstraling. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend advies gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw houten berging!

berging_overkapping