houtbouw-hiemstra-blog-proces-2020

Houtbouw: het proces van A tot Z

Het wordt een andere zomer, voor ons allemaal. Een zomer waarbij wij meer tijd doorbrengen in eigen land maar ook in onze eigen achtertuin. Het buitenleven is veel aangenamer met een houtbouwconstructie van Houtbouw Hiemstra. Met een houten tuinhuis of blokhut, overkapping of een veranda bent u verzekerd van een aangename zomer.

Genieten van uw tuin

De mooie zomers zijn een verleiding om buiten te zijn. De tuin is een echt verlengstuk geworden van het huis. Ook daar mag luxe zijn voor een knusse hoek in de zon of juist een plek die schaduw biedt.

Er zijn duizenden ideeën mogelijk en Houtbouw Hiemstra helpt graag bij het verwezenlijken van uw ideale houtconstructie. Van een kapschuur in landelijke stijl tot een modern tuinhuis met een plat dak: wij denken graag met u mee.

Inspiratie opdoen in de outdoor showroom

In korte tijd staat er een prachtig ontwerp in uw tuin. In onze showroom in Twijzel staan 25 showmodellen ter inspiratie. Onze vakmannen adviseren u bij het nemen van praktische keuzes, zoals de helling van het dak, de hoogte en dikte van de wanden, de materiaalkeuze, etc. Ook kan er gedacht worden om extra luxe mee te geven aan de constructie, bijvoorbeeld geglazuurde dakpannen.

Technische bouwtekening

Allereerst gaan wij van start met een bouwtekening van de houtconstructie. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om uw tuinhuis, garage of berging op papier te zetten. Heeft u al een schets of tekening gemaakt van uw droomconstructie? Dan kunnen wij alvast een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Productie in eigen fabriek

In onze werkplaats liggen verschillende soorten hout, van vuren tot grenen. Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief en duurzaam hout dat gecertificeerd is en afkomstig is uit productiebossen.

Op ambachtelijke wijze zorgen wij ervoor dat binnen twee dagen het bouwwerk in onderdelen gereed is. Alles wordt op maat gemaakt. Vervolgens kan ervoor gekozen worden om door onze vakmensen de houtconstructie op uw erf te laten plaatsen.

Een prachtig eindresultaat

Onze maatwerk bergingen, garages en tuinhuizen zijn solide. Daarnaast beschikken de houtconstructies over een gegarandeerde lange levensduur en zijn qua kosten erg aantrekkelijk. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat aansluit bij uw wensen. Bekijk onze gerealiseerde projecten op onze website.

Ruim 50 jaar ervaring in houtbouw

Houtbouw Hiemstra Twijzel B.V. ontwerpt en realiseert de mooiste maatwerk tuinhuizen en bergingen. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé houtbouw specialist in het noorden. Wij geven u graag deskundig advies op maat. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.