thuiswerken_in_tuinhuis_coronavirus_houtbouw_hiemstra

Een tuinhuis gebruiken als nieuwe thuiswerkplek?

Heeft u weleens gedacht aan een kantoor aan huis? Door de coronacrisis zitten veel werknemers noodgedwongen thuis te werken. Een houten tuinhuis kan een oplossing zijn wanneer er in huis weinig tot geen geschikte werkruimte is. Ook een berging of verblijfsruimte kan dienen als een kantoor aan huis.

Thuiswerken steeds populairder

Thuiswerken is in Nederland steeds populairder aan het worden: veertien procent van de Nederlandse werknemers kiest ervoor om één of meerdere dagen per week vanuit huis te werken. Verwacht wordt dat na de intelligente lockdown dit percentage verder gaat toenemen, doordat wij wennen aan de voordelen van thuiswerken. Een houten tuinhuis, berging of verblijfsruimte kan prima ingericht worden als een rustige werkomgeving: een tuinkantoor.

Voor wie is thuiswerken geschikt?

Afgezien van een aantal beroepsgroepen die onmogelijk thuis kunnen werken, zoals verzorging en horeca, kunnen veel beroepsgroepen werkzaamheden vanuit huis verrichten. Een consulent, tekstschrijver of kapper kan zijn of haar beroep makkelijker vanuit thuis uitvoeren. Voor deze beroepen is slechts een laptop en internetverbinding noodzakelijk. Ook elektra, verwarming, verlichting en telefonie kunnen van belang zijn.

Voordelen thuiswerken in een houten tuinhuis

Het thuiswerken maakt in het algemeen mensen productiever. De thuiswerkers krijgen evenveel of meer werk af wanneer zij thuis werken. Door het thuiswerken kan u ook makkelijker uw werktijden zelf bepalen en tussendoor een huishoudelijk klusje doen.

Tuinhuis een ideale thuiswerkplek

Met het plaatsen van een houten tuinhuis creëert u een rustige thuiswerkplek. De werkomgeving en leefruimte worden goed gescheiden. Hierdoor wordt u minder snel afgeleid door medebewoners. De houten uitstraling zorgt voor een rustgevend gevoel, wat uw creativiteit en concentratie ten goede komt.

Bent u enthousiast geworden over een kantoor aan huis? Neem contact met ons op om te kijken wat in uw situatie mogelijk is. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0511-542900 of ons contactformulier invullen op onze website.

berging_verblijfsruimte_platdak
houtbouw-hiemstra-twijzel-thuiswerken-in-tuinhuis