Mannen en hun garage: L’artist of de artiest?

Deze week het derde en laatste bericht van ‘Mannen en hun garage’.

–       De garage staat vol: Auto’s verzamelen of repareren

–       Knutselen in de garage

–       Het grotere knutselwerk

–       Rondje dart of pool spelen in de garage

–       Van kunst tot kitsch: een kleurrijke garage

–       Het swingt de pan uit: rock & roll in de garage

 workplace-670605_1920garage-714741_960_720

Van kunst tot kitsch: een kleurrijke garage

Leef jij je graag uit en is de garage jouw witte doek? Dat er verfspetters op de muren belanden maakt natuurlijk niets uit, want het is voor jou een creatieve uitlaatklep. Of het nu je hobby is of je beroep: kunst heeft ruimte nodig en daar is dan ook een fijne werkplaats voor nodig. Houtbouw Hiemstra helpt je graag met het uitdenken van een houten garage of werkplaats waar al jouw creatieve gedachten geschapen kunnen worden. 

De garage is ook een interessante plek voor een galerij of tentoonstellingen. Zo is er in 2011 een galerij in een oude garage in Rotterdam geopend (Garage Rotterdam) en is er in Neven (België) ook een garage die als galerie dienst doet.

mixing-desk-351478_960_720drummer-1208190_960_720

Het swingt de pan uit: rock & roll in de garage

Er zijn toch heel wat bandjes begonnen in hun eigen garage of die van hun ouders, zoals The Stooges, The Temper Trap, The Arctic Monkeys en The Ramones. Al droom je ervan om ooit op een podium te staan of een garage alleen gebruikt om tussen de optredens door te kunnen oefenen, zo’n repetitieruimte moet voldoen aan enkele wensen en eisen om heerlijk muziek te maken.


Dit was ons laatste blogartikel in de reeks ‘Mannen en hun garage’. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van leuke acties en berichten!

» Lees ook deel 1 of deel 2