Mannen en hun garage: Help! Mijn man is klusser!?

De taferelen die je soms op televisie kunt bekijken in zo’n programma als ‘Help! Mijn man is klusser’ zijn schrikbarend en klussen is dan ook niet voor iedereen weggelegd. Een garage is daarom ook niet alleen geschikt voor de klusser, maar ook voor de man die graag gewoon graag geniet van een eigen plekkie. Dit is deel 2 van ‘Mannen en hun garage’.

–       De garage staat vol: Auto’s verzamelen of repareren

–       Knutselen in de garage

–       Het grotere knutselwerk

–       Rondje dart of pool spelen in de garage

–       Van kunst tot kitsch: een kleurrijke garage

–       Het swingt de pan uit: rock & roll in de garage

forge-411923_960_720hammer-1629587_960_720

De garage gebruiken voor het grotere knutselwerk

Of je nu de hele badkamer zelf plaatst of eenvoudig en snel een laminaatvloertje legt, de garage is jouw domein. Er worden hier volledige kasten en tafels in elkaar getimmerd. Het lijkt zo bijna alsof je in je vrije tijd je eigen timmerbedrijf bij hebt. Dan is ruimte-tekort vaak een probleem. Wij helpen jou dan ook graag met het ontwerpen en plaatsen van een garage of tuinhuis die volledig op jouw behoeftes is afgestemd.

dart-board-1247083_960_720pool-table-1283911_960_720

Rondje dart of pool spelen in de garage

Is al dat klussen niets voor jou? Die garage kan natuurlijk ook jouw eigen man cave met de nieuwst digitale snufjes of een ouderwets dartbord zijn. De garage is voor jou geen plaats om je in te spannen, maar volledig te ontspannen.

In onderstaande video zie je verschillende decoratie ideeën voor jouw man cave, elk met hun eigen sfeer die jou helpen ontspannen.

Lees deel 3 van de reeks ‘Mannen en hun garage’ of lees deel 1.