Mannen en hun garage: ultieme man cave

Cliché, maar het is vaak het geval: zitten ze niet voor het voetbal dan liggen ze wel onder hun auto of spelen ze een potje dart in hun eigen knusse stekkie, ook wel man cave genoemd. Zelfs voor mannen (én vrouwen) met de vreemdste hobby’s kunnen wij een fijn plekje ontwerpen zoals een tuinhuis, garage of serre. We nemen je in drie blogberichten mee en bespreken de verschillende garage-hobby’s!

Een garage vol auto’s

Het wordt steeds minder gedaan: zelf je auto oplappen of repareren bij gebreken. Toch zijn er nog steeds de fervente autoliefhebbers die graag in hun garage aan hun auto knutselen. Is het oude beestje of nieuwe paardenkracht-monster weer helemaal opgelapt dan wordt deze gepoetst tot dat je verblindt wordt door de schittering.

Een ultieme autogarage van een doe-het-zelver is toch wel die van Jimbo. Hij heeft zelfs een eigen youtube kanaal en geeft je in deze video een tour door zijn garage.

Afhankelijk van de hobby, het verzamelen van auto’s of het repareren van je eigen scheurbak, zijn er verschillende geschikte garages op maat te maken.

office-worker-1149557_960_720mother-board-581597_960_720

Knutselen in de garage

Tot in de late uurtjes zit je met je ogen half open geknepen om de kleinste details van je nieuwste knutselwerk nog te kunnen zien. Het is natuurlijk hartstikke leuk als je zelf het speelgoed van je kinderen kan maken of die oude tv weer aan de praat krijgt.

Mannen en vrouwen die zichzelf goed kunnen concentreren op de kleinere knutselprojecten hebben hier natuurlijk ook een fijne plek voor nodig. Samen met jou kunnen we een juist ontwerp maken voor een goede knutselplek voor de ijverige knutselaar!

Lees deel 2 van de reeks blogberichten ‘Mannen en hun garage’ of deel 3.

*N.B. Er zijn natuurlijk ook genoeg stoere en zelfstandige vrouwen die de garage tot hun domein claimen!