blog_cover_dubbele_houten_garage_houtbouw_hiemstra

Ik zie dubbel… een dubbele garage!

Steeds vaker wordt aan Houtbouw Hiemstra gevraagd wat de voor- en nadelen zijn van een dubbele garage ten opzichte van een enkele garage of carport. In onze nieuwste blog willen we u graag inspireren en informeren waarom een geïsoleerde dubbele garage van hout een uitkomst kan zijn.

Een oprit vol auto’s

De afgelopen jaren stijgt het aantal gezinnen met een tweede personenauto in Nederland. Bent u er klaar mee dat uw oprit volstaat met auto’s van u en uw partner? Een dubbele garage biedt onderdak voor minimaal twee auto’s. Beide auto’s worden beschermd tegen diverse weersinvloeden. Door het plaatsen van een dubbele garage functioneert uw oprit niet langer meer als parkeerplaats.

Ruimte voor een oldtimer, motor en/of aanhanger

Bent u in bezit van een klassieke oldtimer of motor en is dit voertuig u zeer dierbaar? Een dubbele garage biedt extra onderdak om dit voertuig te beschermen. Daarnaast biedt de grotere garageruimte voor een werkplaats zodat reparaties en onderhoud kunnen worden verricht aan uw voertuigen. Verder kunt u uw aanhanger ook kwijt in de garage. Ten slotte biedt een garage veel opbergruimte voor bijvoorbeeld uw fietsen, gereedschap en tuinmeubelen.

houten_garage_voor_een_moter
houten_garage_voor_een_oldtimer_oude_auto

Een duurdere investering

Weinig huishoudens beschikken over een garage waarin zij twee auto’s kunnen stallen. Een dubbele garage is ten opzichte van een carport een grotere investering. Daarnaast kunt u een carport voor, achter of aan de zijkant van uw huidige garage worden geplaatst.

Specialist in houten dubbele garages

Ziet u ook de vele voordelen van een maatwerk garage? Laat u adviseren door onze houtspecialisten en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Houtbouw Hiemstra is expert in maatwerk garages. Wij hebben vele jaren aan expertise op het gebied van houten garage, bergingen en schuren. Bekijk onze afgeleverde houten garages!