Projecten: Garage met Carport

Bent u op zoek naar een houten garage, carport of beide? Dan is het verstandig eerst op een rijtje te zetten hoe u één van deze houtconstructies wilt gaan gebruiken. Moet de auto droog staan of wilt u tevens uw tuingereedschap of andere spullen opbergen? In het eerste geval volstaat een carport, maar voor het laatste is een garage veel handiger.

Carport en garage combinatie

Steeds meer mensen kiezen voor een houten carport in plaats van een houten garage. Logisch, want soms is een carport voldoende wanneer alleen de auto droog moet staan. Heeft u meer interesse in een combinatie van de carport en garage dan bent u ook bij Houtbouw Hiemstra Twijzel B.V. aan het juiste adres!

Een goede fundering is belangrijk voor een garage/carport

Bij het plaatsen van een garage denken wij om het plaatsen van een goede fundering. 100 procent waterpas en 100 procent zuiver haaks. U kunt hierna de garage of carport zelf in elkaar zetten met onze houten onderdelen of laat het ons doen.

De voordelen van een carport

Carports zijn populair omdat ze in veel gevallen goedkoper zijn dan een garage. Een carport van hout of een carport van aluminium wordt gemaakt van minder bouwmaterialen en kost qua tijd vaak ook minder om te maken. Een carport verlengt de levensduur van uw auto door het te beschermen van barre omstandigheden.

De voordelen van een garage

Een afgesloten garage kan uw auto nog beter beschermen, omdat het ook niet van de zijkanten nat wordt. Daarnaast is het ook moeilijker een auto te stelen die achter slot en grendel staat.

Beide opties hebben zo hun voordelen en een combinatie maakt de voordelen van beide waar. Dus toch maar eens kijken voor een garage met carport bij Houtbouw Hiemstra? Kom langs in Twijzel in onze outdoor showroom!