tuinhuis in de tuin

Optimaal genieten in de tuin met een tuinhuis

Klimaatverandering heeft ervoor gezorgd dat de gemiddelde temperatuur in Nederland de laatste jaren steeds toeneemt. Hierdoor wordt het eerder in het jaar aangenamer om tijd buiten door te brengen, terwijl we in de zomermaanden meer de verkoeling moeten zoeken. Met een houten tuinhuis met overkapping kunt u op een comfortabele manier veel meer tijd in uw tuin doorbrengen.

Tuinhuis naar eigen smaak in te richten

Een tuinhuis in uw tuin om naar eigen smaak in te richten. Of u het nu wilt gebruiken als tuinkantoor, klusruimte, opbergruimte of om tijd door te brengen met familie en vrienden: alles is mogelijk in een houten tuinhuis. Samen met u gaan wij onderzoeken voor welke doeleinden het houten tuinhuis bedoeld is. Vervolgens ontwerpen, produceren en plaatsen wij uw tuinhuis in uw achtertuin.

Verschillende stijlen zijn mogelijk

Verder is het mogelijk om uw tuinhuis in een bepaalde stijl aan te passen, bijvoorbeeld klassiek, modern of robuust. Dit kan gedaan worden door het type dak, ramen of deuren aan te passen. Wilt u graag een modern tuinhuis? Dan kunt u kiezen voor een tuinhuis met plat dak. Ook de kleuren hebben veel invloed op de look and feel van een tuinhuis. De kleuren wit, grijs en zwart worden vaak gebruikt voor een modern tuinhuis en groen juist voor een klassiek tuinhuis.

Houten tuinhuis met overkapping

Tijdens de warme zomerdagen kunt u genieten vanonder uw overkapping op een schaduwrijke plek. Wordt het te koud buiten? Dan kunt u de kussens en meubelen in de opbergruimte kwijt of u plaatst een heater of kachel onder uw overkapping om de avond te verlengen. Als u meer opbergruimte nodig heeft, is een tuinhuis met overkapping een perfecte oplossing. Door voor de combinatie te kiezen maakt u uw tuinhuis multifunctioneel.

tuinhuis met overkapping
tuinhuis met overkapping van hout

Gespecialiseerd in maatwerk tuinhuizen

Als u zich oriënteert op een tuinhuis met of zonder overkapping, dan ziet u verschillende materialen voorbijkomen. Houtbouw Hiemstra Twijzel B.V. ontwerpt, produceert en verkoopt al meer dan 50 jaar houten tuinhuizen. Wij bieden een groot aanbod aan modellen en afmeting, maar ook zijn wij in staat om houtbouw op maat te leveren. Met kwalitatief hout kunt u geheel conform uw wensen uw tuinhuis samenstellen.

Vind uw tuinhuis in onze outdoor showroom

U bent van harte welkom om onze outdoor showroom in Twijzel te bezoeken. Hier kunt u verschillende tuinhuizen, bergingen en garages bekijken en inspiratie opdoen. Uiteraard staan wij hier altijd voor u klaar om meer informatie te geven. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen zodat u verzekerd bent van persoonlijk advies.

berging_luifel_zadeldak_hs20
houtbouw-hiemstra-twijzel-thuiswerken-in-tuinhuis