houtbouw-hiemstra-blog-tuinhuis-op-maat

Wat zijn de mogelijkheden voor een tuinhuis op maat?

Droomt u al een tijdje over een eigen houten tuinhuis op maat om in te ontspannen en zo nog meer te kunnen genieten van uw tuin? Maar twijfelt u of de ruimte wel geschikt is voor een tuinhuis of berging? Gelukkig kan Houtbouw Hiemstra Twijzel B.V. een houten tuinhuis op maat leveren die aan uw wensen voldoet.

Maatwerk tuinhuis op basis van uw wensen

Aan het begin van de zoektocht naar een tuinhuis op maat zult u vooral kijken naar wat voor type tuinhuis u mooi vindt. Al snel komen er ook praktische overwegingen om de hoek kijken, bijvoorbeeld voor welke doeleinde u het tuinhuis wilt gebruiken. Een tuinhuis kan dienen als afsluitbare tuinberging maar ook voor houtopslag of stalling van materialen. Het is belangrijk om een offerte op maat aan te vragen en een tekening te laten maken. Hierdoor krijgt u meer gevoel bij uw toekomstige tuinhuis en wordt u uitgelegd welke mogelijkheden er nog meer zijn. Ook tijdens een oriëntatie- of offertegesprek kunt u uw wensen bij de bouwer neerleggen (maatwerk).

Stijl bepalen van een houten tuinhuis

Wanneer u weet welke mogelijkheden er zijn, kunt u gaan kijken naar de stijl waarin u het tuinhuis wilt laten bouwen. De afgelopen jaren zagen wij veel aanvragen voor rustieke en landelijke tuinhuizen. Verder kunt u in het kader van beschutting nog nadenken over het open of gesloten houden van bepaalde delen van het tuinhuis. Het combineren van een overkapping bij een tuinhuis behoort tot de mogelijkheden.

De details maken het tuinhuis

Met behulp van extra comfort en personalisatie maakt u eenvoudig uw tuinhuis helemaal eigen. In de wintermaanden kunt u ook genieten van deze buitenruimte, bijvoorbeeld door een openhaard op de veranda te plaatsen. Ook verschuifbare glazen wanden behoren tot de mogelijkheden. U kunt gerust uw familie en vrienden uitnodigen voor een gezellige avond in uw achtertuin.

Een tuinhuis op maat laten bouwen

Houtbouw Hiemstra Twijzel B.V. beschikt over ruim 40 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van houtbouwconstructies. Wij laten u graag zien welke mogelijkheden er zijn om uw tuinhuis naar wens te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of neem een kijkje op onze outdoor showroom in Twijzel (Friesland).