houten garage dubbel

4 voordelen van een dubbele houten garage

Bent u woonachtig in een huis zonder ruimte om uw auto, oldtimer, aanhangwagen of motor onderdak te bieden? Of bent u op zoek naar een grote schuur of berging om spullen in op te slaan? Een houten garage van Houtbouw Hiemstra Twijzel B.V. biedt een oplossing. Houten garages zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, maar wij zien de laatste jaren steeds meer vraag naar dubbele garages. In onze nieuwste blog lichten wij 4 voordelen uit.

1. Meerdere voertuigen

De auto is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Er zijn dan ook veel mensen die een auto onmisbaar vinden. Het autobezit is in Nederland de laatste jaren dan ook hard gestegen. Ongeveer 60% van alle huishoudens in Nederland heeft 1 auto in haar bezit. 22% heeft 2 auto’s en bijna 3% heeft zelfs 3 auto’s. Wanneer u over meer dan één auto beschikt biedt een dubbele garage uitkomst als u de auto’s beiden onderdak wilt bieden. Ook fietsen en brommers kunnen hierin gestald worden.

2. Minder auto’s op de oprit

Voor sommige mensen is een oprit vol met auto’s geen prettig aanzicht. Door het plaatsen van een houten garage is de oprit geen parkeerplaats meer en zorgt het voor een rustiger beeld. Een (dubbele) garage biedt daarnaast ook onderdak en bescherming tegen diverse weersomstandigheden.

3. Werkplaats of knutselruimte

Bij het kiezen voor een dubbele houten garage kunt u ook een gedeelte opofferen om deze te gebruiken als werkplaats of knutselruimte. Als u in het bezit bent van een oldtimer kunt u rustig hieraan werken. Daarnaast kunt u het gereedschap lekker laten liggen en hoeft u deze niet in het huis achter te laten. Kortom: meer bergingsruimte voor gereedschap.

4. Meer bergingsruimte

Ook tuinmeubelen, kinderspeelgoed of kampeerspullen die in de winterperiode onderdak nodig hebben kunnen opgeborgen worden in een dubbele garage. Zeker wanneer u merkt dat er in huis weinig opbergruimte is, kan een garage uitkomst bieden.

Houten dubbele garage laten bouwen?

Houtbouw Hiemstra Twijzel B.V. is in staat uw garage geheel naar wens op maat te maken. Wij helpen u graag bij het ontwerpen en realiseren van een nieuwe kwalitatieve houten garage. Neem gerust contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.