blog_bergingen_houten

Houten berging voor in de tuin

Nog even en dan breekt het voorjaar weer aan. Voor de meeste mensen is dit de leukste tijd van het jaar om in de tuin te gaan werken. Alle bomen en planten beginnen weer te bloeien en de tuinmeubelen kunnen weer naar buiten. U maakt de tuin weer klaar voor de naderende zomerperiode.

In de winter heeft al het gereedschap en tuinmeubilair een opslagruimte nodig. Op deze manier blijven de spullen mooi en langer bruikbaar. Een houten berging is de ideale plek voor uw tuingereedschap. Tuingereedschap hoeft namelijk niet op kamertemperatuur bewaard te worden. Het kan prima in een schuur geplaatst worden.

Houten garage met berging

Heeft u nog geen garage en wilt u de auto wel onderdak bieden? Dan is een garage met berging mogelijk interessant voor u. Houtbouw Hiemstra heeft in het verleden fraaie houten garages gebouwd. Wij hebben hierbij gebruik gemaakt van duurzaam geïmpregneerd vurenhout en isolatiematerialen. Al met al een product van hoogwaardige kwaliteit.

Bij Houtbouw Hiemstra vindt u een breed assortiment aan houten tuinhuisjes of houten schuren. Wij werken met maatwerkoplossingen die speciaal voor u op maat gebouwd worden. De opties zijn eindeloos. Komt u er niet meer uit? Neem dan gerust contact met ons op! De experts bij Houtbouw Hiemstra denken graag met u mee.

Houten berging op maat

Elke tuin is anders, het verschil zit niet alleen in het formaat maar ook in de styling of toepassing. Wanneer u een moestuin heeft, zou het kunnen betekenen dat u meer opslagruimte nodig heeft voor gereedschap. Als u uw tuin niet voor de kweek gebruikt, is een berging met overkapping een leuke optie.

Wat het doel van uw berging ook mag zijn, het zorgt er wel voor dat het uw tuin helemaal afmaakt. Wat is dan uw ideale houten schuur? De beste manier om daarachter te komen is door het zelf te ervaren. Houtbouw Hiemstra heeft een breed assortiment, zodat we altijd voldoen aan uw specifieke wensen.

Een aantal voorbeelden van onze houten bergingen: