blog_cover_paardenstal_houtbouw_hiemstra

Stal uw paard in een houten paardenstal

De zomer loopt binnenkort op zijn einde en uw paarden hebben straks weer behoefte aan een overdekt plekje. Houtbouw Hiemstra levert een op maat gemaakte houten paardenstal of paardenbox speciaal voor uw paarden.

Houten paardenstal

Een houten paardenstal is duurzaam en ook zeer praktisch. De wanden en boxen in de houten stal worden met kwaliteitshout gebouwd. In de paardenstal kan er rekening worden gehouden met speciale ruimtes zoals een fourageruimte. Een fourageruimte kan onder meer gebruikt worden als opslag voor hooi of gereedschap. Ook de combinatie paardenstal met schuur is te realiseren.

Houtbouw Hiemstra heeft door de jaren heen al veel verschillende paardenstallen gebouwd, waaronder een paardenstal met een gangpad en een stal met een verhoogd dak. Een paardenstal met een gangpad zorgt voor veel ruimte in de stal. Een verhoogd dak is zinvol wanneer u graag het hooi voor de paarden op een hogere verdieping wilt stallen.

Houten paardenbox

Bent u op zoek naar een houten paardenbox? Houtbouw Hiemstra ontwikkelt naast paardenstallen ook paardenboxen. Bij het bouwen van een paardenbox komen ook uw wensen aan bod zoals de grootte van de box en het aantal boxen. Wij adviseren u graag welke paardenbox voor u het geschikts is.

Wilt u na het lezen van deze blog een paardenstal of -box op maat laten bouwen? Neem contact met ons op! Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden van een houten paardenbox- en stal.

Hieronder een overzicht van de door ons ontwikkelde paardenstallen- en boxen: