blog_houten_veranda_houtbouw_hiemstra

3 redenen om een houten veranda te hebben

Een op maat gemaakte klassieke houten veranda kan een verlengstuk en van meerwaarde zijn voor uw tuinhuis. Met een houten overkapping krijgt u meteen een vakantiegevoel in uw eigen tuin. In onze nieuwste blog geven wij u drie redenen om een tuinhuis met een eigen veranda te hebben.

  1. Geniet langer van uw tuin

Bent u een natuurliefhebber? Of geniet u het liefste elke dag van uw mooie tuin? Met een houten veranda kunt u het hele jaar door genieten van het buitenleven. In het voor – en najaar kunt u heerlijk vertoeven door een houten overkapping. Een veranda biedt onder meer beschutting bij koudere of natte herfstdagen. Hierdoor kunt u prima bivakkeren op uw veranda, ongeacht het weer.

  1. Schaduw gedurende warme zomerdagen

In de maanden juni tot en met augustus heeft Nederland te maken met warme en broeierige dagen. Met een houten veranda kunt u genieten van het weer, maar heeft u wel meer beschutting tegen de zon. Hierdoor kunt u heerlijk in de schaduw zitten en komt er minder zonlicht het tuinhuis in. Daarnaast biedt een veranda niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook beschermt het uw terras en tuinmeubels.

  1. Geeft een vakantiegevoel

Een houten veranda geeft een luxe uitstaling aan uw tuinhuis. Ook geeft de overkapping een sfeervol en knus gevoel. U kunt tot laat in de avond een boek lezen of borrelen met vrienden. Dit geeft een echt vakantiegevoel: volop ontspanning!

Kom langs in onze buiten showroom en doe inspiratie voor uw tuin op. Daarnaast adviseren wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden van een tuinhuis met houten veranda. Houtbouw Hiemstra heeft een groot assortiment tuinhuizen en terrasoverkappingen. Neem vandaag nog contact met ons op.

houten_veranda_van_kwaliteit