Het hele jaar genieten van én onder een terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping kunt u optimaal genieten van het buitenleven. In de zomer kun je er heerlijk in de schaduw zitten, en in het voor- en najaar zorgt een overkapping juist voor warmte. Wij hebben al veel overkappingen geplaatst, in verschillende soorten en maten. Heb jij er nog niet een in je tuin staan? Na het lezen van dit artikel wil je er zeker weten ook één!

Beschut zitten onder een terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping ben je beschut tegen de zon, maar ook tegen wind en regen. Zo kun je in verschillende weersomstandigheden van je tuin genieten. Je kunt de overkapping op verschillende manieren inrichten, bijvoorbeeld met een buitenkeuken of als een relaxruimte.

Tuin spullen blijven droog onder een overkapping

Je kunt je terrasoverkapping ook als opslagruimte gebruiken. In de winter kan het tuingereedschap en potplanten onder de overkapping staan. En ook de tuinmeubels kun je in de winter laten staan, deze worden niet nat onder de overkapping.

Altijd op maat gemaakt

Bij Houtbouw Hiemstra leveren we maatwerk. Dus ook uw terrasoverkapping kan helemaal naar wens worden samengesteld. We gebruiken verschillende soorten hout, waardoor er altijd wel een houtsoort is die bij jou en je huis past. Naast houten overkappingen kun je ook voor een aluminium overkapping bij ons terecht.

Een overkapping in je tuin?

Of je nou een groot of een klein terras hebt, een overkapping kan altijd. Ben je opzoek naar inspiratie voor jouw terrasoverkapping? In onze showroom in Twijzel hebben we verschillende overkappingen ten voorbeeld staan. Kom gerust langs, of neem contact op. Wij adviseren je graag.