Specialist in houten maatwerkprojecten

Houtbouw Hiemstra ontwikkelt al jaren houtconstructies en is dan ook gespecialiseerd in het maken van maatwerk houtbouwconstructies. Van op maat gemaakte tuinhuizen tot aan paardenstallen; wij werken hard om de wensen van onze klant te vervullen. In dit blog vertellen wij over onze ervaring als specialist in maatwerk.

Ervaring en kennis

Het is geen geheim dat Houtbouw Hiemstra al meer dan veertig jaar ervaring en kennis heeft van houtbouwconstructies. Al jaren ontwikkelen wij onder meer tuinhuizen, terrasoverkappingen en houten schuren. Bovendien houden wij de laatste trends en ontwikkelen nauw in de gaten. Hierdoor kunnen we onze klanten inspireren met onze vaste assortiment houtbouw maar ook meedenken met houtbouw op maat.

De klant is koning

De wensen en eisen van de klant nemen wij mee: vanaf het ontwerpen van de houtconstructie tot aan de plaatsing van de houtbouw. Met het natuurproduct hout is er veel mogelijk; van afmeting tot aan soorten. Wij adviseren u graag om samen tot een mooie constructie te komen. U kunt bijvoorbeeld zelf de indeling van de ramen en deuren bepalen.

Ons motto luidt als volgt:

“Wij verkopen u niet iets, wat we zelf niet zouden willen hebben!”

Kwaliteit staat centraal.

De kwaliteit van de houtbouw staat bij ons hoog in het vaandel. Onze houtbouwproducties wordt in eigen fabriek gemaakt. Hieronder worden een aantal houten maatwerkprojecten getoond die wij het afgelopen jaar hebben ontwikkeld.

Ook een houten maatwerk constructie bij u in de tuin?

Bent u benieuwd wat voor constructie er voor u geschikt is? Of heeft u al een idee of een tekening van bijvoorbeeld een tuinhuis of garage? Wij adviseren u graag, want er is zoveel mogelijk met hout!