Blog cover_ houtconstructie

Welk type houtconstructie past het beste bij jou?

Houtbouw Hiemstra beschikt over een groot aanbod houtconstructies voor verschillende doeleindes. Hieronder wordt een online vragenlijst weergegeven waarbij je kunt uitvinden welke houtconstructie het beste bij jouw persoonlijkheid past. Onder de quiz lees je wat het puntenaantal betekent en welke constructie het beste bij je past.

Tuinhuis (76-100)

Je bent een natuurliefhebber pur sang. Je vindt het heerlijk om te tuinieren en vervolgens van je tuin te genieten. De tuin staat helemaal vol met verschillende bloemen en planten. In een tuinhuis voel jij je helemaal thuis, want met een tuinhuis midden in de tuin voel jij je dichter bij de natuur.

quiz-tuinhuis

Terrasoverkapping (51-75)

Je vindt het heerlijk om te ontspannen. Onder een terrasoverkapping kun je het gehele jaar genieten van de buitenlucht. Je organiseert graag een barbecue of vindt het heerlijk om s ‘avonds nog een drankje te drinken met familie en/of vrienden. Met een terrasoverkapping verleng je niet alleen je buitenverblijf maar ook de woonkamer, waardoor je meer mensen over de vloer kunnen komen.

quiz-terrasoverkapping

Prieel (26-50)

Jij bent romantisch aangelegd en gevoelig voor sfeer. Een prieel zorgt voor een klassiek element in je tuin. De zes of achthoekige prieel heeft een sierlijke uitstraling en kan worden uitgevoerd met een rieten dak of raamkozijnen met mooi gedetailleerd schilderwerk. Heb je ook nog eens groene vingers? Een prieel is ook geschikt als kweekkas.

quiz-prieel

Houten schuur / berging (0-25)

Het liefste klus jij elke zondag erop los in een houten schuur of berging. Ook in de late uurtjes ben je hier graag te vinden. Door het klussen beschik je over veel gereedschap, waardoor een berging altijd van pas komt. De houten schuur of berging kan ook worden omgetoverd tot een ultieme man cave: een eigen plek voor de mannen.

quiz-schuur-berging

Herken jezelf in de uitslag? Bekijk ons gehele assortiment houtconstructies en oordeel zelf of bijvoorbeeld een prieel bij je past.