[afgelopen] WOCA voorjaarsactie verlengd!

Profiteer nog een maand langer van de aantrekkelijke voorjaarsactie van Houtbouw Hiemstra: bij aanschaf van een houtbouw object (prieeltje, tuinhuisje, garage etc.) krijgt u gratis WOCA kwaliteitsolie! Deze actie is nog geldig tot eind juli 2017!

Waarom Houtbouw Hiemstra voor WOCA onderhoudsolie kiest

Wij werken veel met de producten van het merk WOCA, een Deense onderhoudsolie op water gedragen basis. Dit merk komt verreweg het beste uit de bus als het gaat om gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Het bladdert niet en je kunt er eenvoudig een nieuwe laag overheen strijken. Een investering in de toekomst, want goed onderhoud is letterlijk van levensbelang voor hout.

Lees alle voordelen van WOCA olie »

Op ons grote outdoor terrein in Twijzel kunt u al onze showmodellen bekijken. Onlangs hebben wij hier weer 25 nieuwe modellen aan toegevoegd. Kom gerust langs om rond te kijken en om jouw wensen te bespreken. Onze openingstijden zijn:

  • Maandag en woensdag 8:00 – 17:00
  • Dinsdag en donderdag 9:00 – 17:00
  • Vrijdag 8:00 – 16:00
  • Zaterdag 9:00 – 15:00

Kom bij Houtbouw Hiemstra langs!

woca_houtolie

woca_houtolie
woca_houtolie
woca_houtolie
woca_houtolie