Welk tuintype ben jij? Doe de quiz!

Doe de Quiz en kom er achter welk tuintype jij bent!

Welk prieeltje, schuurtje of tuinhuisje past het beste bij jouw tuintype?

Tsja.. dan ben je  ineens een rood type, geel/groen of blauw tuintype? We hebben dan ook een bijpassend houtbouwproduct voor jou uitgekozen. Bekijk hieronder wat het beste bij jouw tuin past.

Slaat de quiz volkomen de plank mis? Dat is natuurlijk ook niet zo raar met zo’n kleine en korte quiz. Tijdens een afspraak voor jouw nieuwe droomprieel of tuinhuisje leren we jou graag beter kennen!

Rood: Eigenzinnige Tuinbezitters

Als eigenzinnige tuinbezitter wil je iets in de tuin dat niemand anders heeft. Natuurlijk moet het niet teveel onderhoud nodig hebben, net als jouw tuin. Onze keuze is de tuinhuis met veranda.

  • Vierkant recreatiehuisje

Geel: De Sociale Buitengenieters

De tuin is een plek om met vrienden en familie heerlijk te genieten. Je wilt vooral niet teveel tijd kwijt zijn aan de tuin en onderhoud. We hebben dan ook WOCA verzorgingsolie om het onderhouden makkelijker te maken, want het hoeft minder onderhouden te worden! Bekijk ook onze WOCA-actie!

Een overkapping waar je gezellig met iedereen onder kan zitten is voor jou het aller fijnst!

  • houten_carport

Geel/groen: Tuinconformisten

De tuin hoeft niet zo bijzonder zijn, maar moet wel een plek zijn om te genieten. Als het er maar netjes uit ziet en plek biedt voor familie en vrienden. Een veranda waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geniet van dat extra stukje “woning” dat is perfect voor jou!

Groen: Tuinliefhebbers

Hele groene vingers! Dat is pas fijn! Het liefst de hele dag in de tuin bezig en dan aan het eind van de dag even genieten van het resultaat. Een mooi prieeltje, waar de groentes en fruit in worden gekweekt voor dat ze de volle grond in gaan, is het perfecte cadeau voor de tuinliefhebber.

Blauw/Groen: De Trotse Tuinbezitters

Je bent zo trots als een pauw op jouw mooie tuin. Omdat jouw ideale tuin gezellig, een plek van rust, netjes en natuurlijk is hebben we als houtbouwproduct een nette handige berging gekozen.

  • Houten berging met patio
  • Houten bergingen

Blauw: De Prestigieuze Perfectionisten

Kwaliteit en uitstraling zijn voor jou altijd van belang, ook wanneer het op de tuin aankomt. De houtbouwproducten van Houtbouw Hiemstra zijn met ervaren en deskundige handen gemaakt met hout van de beste kwaliteit. Bij jouw moderne en strakke tuin hebben we de volgende producten uitgezocht:

Onbekend tuintype?

Wil je het liefste met ons om tafel om jouw wensen te bespreken? Dat kan natuurlijk! Bel ons via 0511 – 54 29 00. Of stuur een mail via ons contactformulier en we nemen contact met jou op!