7 bijzondere maatwerkprojecten op een rij!

Heb je jaren geleden je droomtuinhuisje getekend, maar is het plan tot nog toe nooit uitgevoerd? Dan ben je bij Houtbouw Hiemstra aan het juiste adres. Wij maken iedere droom werkelijkheid! Zo realiseerden wij de afgelopen jaren 7 bijzondere maatwerkprojecten. Blik jij met ons mee terug op al het moois dat wij hebben gemaakt?

1. Op een onbewoond eiland…

Nederland, het land waar de regen opeens met bakken uit de lucht kan vallen. Meer dan logisch dat je je dan soms graag even op een warm eiland waant. Wij regelen de tropische overkapping, regel jij de drankjes en de strandstoelen?

2. Less is more

Geen enkel project is hetzelfde. De ene week bouwen wij een tuinhuisje mét etage en de week daarop realiseren wij een eenvoudige, doch mooie, terrasoverkapping. Less is more, toch?

3. Een verlengstuk van je huis

Ieder tuinhuis is weer anders. Niet zo gek, want tuinhuizen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Dit op maat gemaakte moderne gebouw kan dienen als een verlengstuk van je huis. Zo kunnen logees zich terugtrekken in hun eigen vertrek.

Vierkant recreatiehuisje

4. Dieren zijn net mensen

De uitspraak ‘dieren zijn net mensen’ is je vast niet onbekend. Dat klanten, dieren (gelukkig) ook als mensen behandelen, is onderstaand te zien. Wij mochten een prachtige houten constructie bouwen, zodat ook de dieren het bij minder mooi weer drooghouden.

5. Vakantie in eigen tuin

Nederlanders trekken in de zomervakantie massaal naar het buitenland, maar wat is er mis met vakantie vieren in eigen tuin? Met een prachtig (tropisch) tuinhuisje van Houtbouw Hiemstra wil je je tuin nooit meer verlaten!

6. Ook al zegt het uiterlijk niet alles…

Wij kunnen ons zo voorstellen dat de buitenkant van je garage er strak en verzorgd uit moet zien. Want, laten we wel wezen, achter de garagedeur ziet het er vaak wat minder netjes uit..

7. Uit het zicht!

Garages, tuinhuisjes en paardenstallen: de meeste houten constructies van Houtbouw Hiemstra zijn voorzien van ramen. Wil je je spullen daarentegen graag uit het zicht houden? Dan kunnen wij ook een functionele houten opslagplaats zonder ramen voor je bouwen.

Maak je droom werkelijkheid met Houtbouw Hiemstra!

Droom jij al jaren van een bijzonder houten tuinhuisje of wil je graag een houten garage laten bouwen? Neem dan contact op met Houtbouw Hiemstra en laat ons jouw droom werkelijkheid maken!