Er staat een paard in de stal

‘Er staat een paard in de gang, ja ja een paard in de gang’. Dankzij Houtbouw Hiemstra hoeft jouw paard gelukkig niet in de gang te staan. In ons vaste assortiment vind je namelijk een aantal prachtige paardenstallen en –boxen terug. Wil je liever een eigen ontworpen stal? Ook dat kan!

Vast assortiment paardenstallen en paardenboxen

Ben je op zoek naar een nieuwe paardenstal of nieuwe paardenbox? Houtbouw Hiemstra heeft een ruim assortiment waar je uit kunt kiezen. Zo bieden wij enkele paardenboxen aan, maar ook paardenstallen waar meerdere paarden gehuisvest kunnen worden.

Meerdere paarden stallen

Wanneer je meerdere paarden wilt stallen kun je bij ons terecht voor grote paardenstallen. Zo vind je een houten paardenstal voor twee paarden terug in ons assortiment, maar ook een paardenstal voor vier paarden. Laatstgenoemde stal is voorzien van een gang, zodat je binnenin nog ruimte hebt voor bijvoorbeeld je zadelkast!

Hoge paardenstallen

Houd je van licht en ruimte of wil je misschien een ruimte creëren bovenin de stal waar je kunt slapen? Ga dan voor een hoge paardenstal! In ons assortiment vind je een tweetal extra hoge paardenstallen terug. Een van deze stallen is een paardenstal met een verhoogd dak. Deze overnachtingsplek voor je paarden biedt bovenin de ruimte om je hooi óf je slaapspullen te stallen.

Een paardenstal of –box op maat!

Houtbouw Hiemstra biedt een ruim assortiment aan paardenstallen en paardenboxen aan. Zit de paardenstal of –box die jij zoekt er niet tussen? Ook dan zijn wij er voor je! Houtbouw Hiemstra bouwt al sinds 1973 en met deze jarenlange ervaring, bedenken wij voor iedere klant een passende oplossing. Laat je inspireren door ons vaste assortiment of zet samen met ons een totaal nieuw ontwerp op papier. Niets is onmogelijk, want alles kan met hout!

Je keuze gemaakt?

Heb je een paardenstal gekozen uit het vaste assortiment of wil je toch liever samen met ons een paardenstal op maat samenstellen? Wat het antwoord ook is: Houtbouw Hiemstra helpt je graag bij het realiseren van jouw paardenstal of –box. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 0511 – 54 29 00 of vul het contactformulier in!