Houten camperstalling laten bouwen

Houten camperstalling laten bouwen

In de eerste helft van 2021 hadden nog nooit zoveel Nederlanders een camper of caravan in zijn of haar bezit. Ons land telde toen ongeveer 570.000 vakantievoertuigen. Dat campers de afgelopen tijd enorm populair zijn geworden is niet vreemd. Dit kwam niet alleen door de coronacrisis, maar ook doordat de babyboomgeneratie met pensioen is gegaan. Door te kiezen voor het maken van mooie reizen met een camper dien je ook na te denken over het stallen van dit voertuig. Lees hieronder welke opties er zijn om dit kostbare bezit te stallen.

Camper parkeren op straat

Vrijwel geen gemeente staat het toe dat een camper of caravan voor een lange periode op de openbare weg wordt geparkeerd. In de meeste gevallen is drie dagen het maximum. Het parkeren van de camper voor de deur of in een vergeten hoekje van een parkeerterrein dichtbij is zelden een goed idee. Niet iedereen is gecharmeerd van campers op straat, waardoor kans op vandalisme groot is.

Camper onderbrengen bij een betaalde stalling

Je wilt natuurlijk niet dat jouw kostbare bezit vernield, beschadigd of gestolen wordt. Door jouw camper onder te brengen bij een stalling verlaag je dit risico, doordat een stalling in de meeste gevallen goed beveiligd wordt. In de winter bieden boeren in een stal of kas een goedkoop alternatief om jouw camper overdekt te stallen. Ook zijn er officiële stallingen die geïsoleerd en gegarandeerd vorstvrij zijn.

Camper stallen op je eigen terrein

Heb je bij jouw woning ruimte om een camper te stallen? Dan is het bouwen van een houten garage met hoge deuren een alternatief. Zeker als je over een ruime tuin beschikt met een toegangsweg, kan een camper beschermd en dicht bij huis in de winter blijven staan. Op basis van jouw wensen maken wij samen een ontwerp voor een houten garage voor jouw vakantievoertuig.

Houten garages voor campers en caravans

Houtbouw Hiemstra Twijzel B.V. bouwt al meer dan 45 jaar onder meer houten carports, garages en schuren die zich kunnen verlenen als caravan- of camperstalling. In een houten garage is het ook mogelijk om een vouwwagen, aanhanger of boottrailer veilig op te bergen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen jou ook adviseren welke vergunningseisen er gelden voor het bouwen van een garage voor een camper.

Houten camperstalling laten bouwen
Houten caravanstalling laten bouwen